Indian hoofd en voetmassage.

Sinds 2019 ben ik in het bezit van de certificaten voor Indian hoofd en voetmassage.

Dit vind ik een mooie aanvulling voor zowel de kapsalon, als de reikipraktijk. U dient sokken en bij de hoofdmassage een hoofddeksel mee te nemen. Zodat de olie na de massage door kan werken. 

Bij de Indian hoofdmassage, wordt gestart met een warm voetenbad. Hierbij wordt uw hoofd, haar, nek, schouders en decolette gemasseerd en bewerkt met Sesamolie gemengd met lavendelolie. Dit ter ontspanning en voor de doorbloeding en verzorging van uw huid en haar.

Ook worden uw armen en voeten ingemasseerd. Hierna laat u de olie thuis lekker inwerken.

Neem dus een petje, muts of sjaaltje mee om uw haren te bedekken. Of als u het niet prettig vindt om met uw wat vette haar over straat te gaan, dan is er de mogelijkheid om het te laten wassen. (wat ik zelf afraad, omdat de olie heerlijk is voor uw haren) Vermeldt dit even bij uw behandeling, omdat er dan extra tijd bijkom. Deze behandeling vindt plaats op een stoel.

U zult merken, dat u na deze massage het piekeren heeft losgelaten, en heerlijk ontspannen bent. 

Bij de Indian Voetmassage, wordt wederom gestart met een warm voetenbad. Hierna neemt u plaats op de massagetafel. Uw onderbenen worden beklopt en gekneed, waarna er sesamolie met lavendelolie ingemasseerd wordt. Hierna worden ook uw voeten ingemasseerd, en worden uw tenen, en boven en onderkant van uw voeten heerlijk verwend. Daarna wordt er kort nog energie doorgegeven via uw voeten. Dit omdat alle negatieve energie afgevoerd is, en het een goed moment is voor positieve energie. Daarna krijgt u uw sokken ( die u zelf meeneemt) weer aan om uitglijden te voorkomen. En zo kan de olie nog heerlijk doorwerken. En uw vermoeide of pijnlijke voeten zullen weer heerlijk ontspannen aanvoelen.

Een combinatie van beide massages is natuurlijk ook mogelijk.